Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po třech letech je tu konec velké lásky. Zpěvačka Nelly Řehořová se rozešla s partnerem. Myslela si, že nejtěžší zkoušku už mají za sebou, a to vztah na dálku, který probíhal více než rok. Partner zpěvačky totiž studoval v Anglii.

Loni v září prozradila, že má partnera zpět v Česku a konečně spolu žijí ve společné domácnosti. „Myslím, že jsme si toho hodně vyzkoušeli, bylo to těžké, jak jsme měli vztah na dálku. Teď je to zase o něčem jiném, museli jsme si zvykat, že ho mám furt u sebe a nemohu si odpočinout, ale teď si to nemohu vynachválit,“ prozradila Super.cz Nelly.

A vypadá to, že vztah na dálku jim fungoval výrazně lépe. Společná domácnost jim vydržela asi dva měsíce a pak už šli každý svojí cestou. Jak zpěvačka prozradila, hlavním kamenem úrazu byla její kariéra.

„Neměl to rád a žárlil. Vadilo mu, když na jevišti jsem s jiným mužem. Je mi to líto, ale vlastně je mi takhle líp. Ulevilo se nám myslím oběma,“ dodala zpěvačka, která je nyní nezadaná a soustředí se na kariéru. Momentálně zkouší muzikál Troja, jehož premiéra je v Divadle Broadway naplánována na 1. února.

Reklama

Další články

Načítám