Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Jaroslava Obermaierová (78), která si na podzim loňského roku nešťastně zlomila kotník, když upadla na procházce v lese, se téměř po půl roce vrátila na divadelní prkna. A jak první představení muzikálu Mýdlový princ, které po operaci hrála, dopadlo?

„Měla jsem trošku obavy, protože jsem v průběhu rekonvalescence vše vypustila z hlavy, ale vše klaplo skvěle, měla jsem po ruce scénář a diváci a moje muzikálová rodina, ti všichni byli skvělí,“ popsala dojmy z představení oblíbená představitelka drbny Nyklové ze seriálu Ulice.

Herečka dostala od kolegů nejen krásnou kytici růží, ale také další dárek, který jí potěšil. „V květnu odehrajeme už třístou reprízu Mýdlového prince, tak si na něm tu Hadravovou zahraji. Chtěla jsem vlastně do muzikálu naskočit až v květnu, ale mé alternace Jana Synková a Vlasta Peterková mají také jiné závazky, tak jsem začala hrát už nyní,“ svěřila se Jaroslava, která má od lékařů stále nařízeno, aby se šetřila.

Na jevišti se tak po dlouhé době setkala například s Ivanou Jirešovou, Václavem Koptou, Olgou Lounovou nebo Michalem Kavalčíkem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám