Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Navzdory hojným spekulacím o krizi v manželství se princ Harry (39) a jeho žena Meghan (42) byli před několika dny podívat na potenciální novou nemovitost, do níž by mohli investovat. Od roku 2020, kdy se společně přestěhovali do Spojených států, žijí v domě, který pořídili za 14 milionů dolarů v Montecitu. Tento se ovšem nachází v Malibu, a navíc coby kamenem dohodil od slavných Kardashianek, s nimiž se pár včetně Meghaniny maminky údajně začal intenzivně družit.

Kontroverzní dvojice, která vychovává syna Archieho a dcerku Lilibet, prý uvažuje nad prodejem svého ‚starého‘ domu. O víkendu si dokonce sjednali prohlídku pět akrů velkého pozemku s výhledem na oceán s cenovkou osm milionů dolarů a již postaveným bazénem. Jeho součástí je zároveň plánovaná výstavba domu o rozloze 930 metrů čtverečních za dalších deset milionů. Celková cena by tak v přepočtu dosahovala více než 408 milionů korun. Jejich zájem o nemovitost opět rozvířila spekulace o tom, že chce rodina bydlet blíže k Hollywoodu, kde si dvojice poslední dobou dělá stále více přátel.

Dosud měla rodina sice také velmi zajímavé sousedy jako Oprah Winfrey, Ellen DeGeneres, Arianu Grande, Gwyneth Paltrow či Katy Perry, ale jejich dům se nacházel 85 mil od Hollywoodu, tedy zhruba hodinu a půl cesty autem. A právě pozemek v Malibu je vzdálen pouhých 25 mil. V popisu je uváděno, že jde o odlehlý a soukromý pozemek, což by především Harrymu rovněž mohlo vyhovovat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám