Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Chování Meghan Markle (42) vyvolává otazníky. Zatímco její muž cestuje se svým kamarádem po Asii a vypadá, že si užívá každý okamžik, vévodkyně byla mezitím viděna v Kalifornii bez úsměvů a s podivnou vizáží.

Meghan a Harry (39) v současné době nejspíš hledají další způsoby obživy, aby mohli dál působit jako pár nezávislý na královské rodině. Situaci ale možná každý z nich prožívá jinak. Zdá se, že Harry už se oklepal z poslední velmi probírané kauzy, kdy s manželi firma Spotify zrušila smlouvu v údajné hodnotě 20 milionů dolarů. Věnuje se své charitě a teď v jejím rámci cestuje s hráčem golfu Nachem Figuerasem po Singapuru a Japonsku. Na cestě vypadá šťastně, a to i přesto, že na webu královské rodiny byl před pár dny odstraněn jeho titul.

Zato Meghan v takové pohodě možná není. Jeden večer si s kamarádkou alespoň v očích veřejnosti údajně užila koncert Taylor Swift. Ta ovšem krátce předtím odmítla účast v jejím podcastu, a tak je otázkou, jestli návštěva koncertu nebyla spíš promyšleným tahem, aby Meghan dala najevo, že se jí takové odmítnutí nedotklo.

A teď byla vévodkyně viděna na parkovišti v Kalifornii s telefonem v ruce a s ne zrovna šťastným výrazem. Na sobě měla značkový vlněný kabát v hodnotě 36 tisíc korun a šál za bezmála 27 tisíc. Teplota přitom ten den podle zahraničních médií vystoupala k 22 stupňům. Na zápěstí měla navíc Meghan antistresovou nálepku, což samozřejmě nahrává spekulacím o tom, že se v současné době necítí zcela uvolněně. Tak uvidíme, jak se situace kolem sledovaného manželského páru bude vyvíjet dál.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám