Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jednou z hvězd letošní StarDance je Iva Kubelková (46). Dvanáctý ročník taneční soutěže se pomalu blíží, a soutěžící si tak užívají poslední týdny volna. Jinak tomu není ani u známé moderátorky a modelky, která vyrazila odpočívat na španělský ostrov.

Cílem její cesty se stala slunná Mallorca, kde nabírá sílu na následující náročný půlrok, který bude trávit víceméně ve zkušebnách a na tanečním parketu. „Začínáme trénovat od srpna,“ svěřila se Super.cz Iva, která bude dvojici tvořit se zkušeným tanečníkem Martinem Prágrem.

Od moře, kam odcestovala s partnerem a dcerami, poslala také pořádně žhavý snímek. Jen pár dní poté, co svým dokonalým tělem provokovala v plavkách její starší dcera Natálka, která se vydala v máminých šlépějích, předvedla Iva, že se může stále chlubit božským tělem.

Přestože už před pár lety pověsila modeling na hřebíček, její fanoušci díky sociálním sítím o nic nepřicházejí. „Už je to několik let, co jsem nepředváděla. Ohlásila jsem tenkrát poslední předvádění, já už na mole nemám co dělat, nemám tam co pohledávat,“ svěřila se Kubelková, která už sice pózuje jen před objektivem, na molo by si mohla s přehledem troufnout i dnes. Fanoušci taneční soutěže se však mohou těšit, že své dokonalé křivky už za pár měsíců rozvlní na parketu StarDance.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám