Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zdravotní stav princezny Kate (42) v současné době dělá starosti celé Anglii. Lidé si jistě trochu oddychli poté, co se objevily první fotografie princezny v autě, a teď mají další důvod k radosti. Zveřejněno bylo datum, kdy by se měla objevit na veřejnosti.

Zdraví členů královské rodiny leží na srdci celé Británii. Dost na tom, že panovník Karel III. (75) bojuje s rakovinou, jeho snacha Catherine se navíc od Vánoc neukázala na veřejnosti a lidé začali hojně spekulovat o tom, jaký k tomu může být důvod, a to i když po její operaci bylo oznámeno, že se k účasti na veřejných akcích vrátí až po Velikonocích. Debaty nedávno rozvířila hlavně neúčast prince Williama (41) na důležité společenské akci z „osobních důvodů“. Menší uklidnění, alespoň v tom smyslu, že princezna žije, přinesly fotografie, na kterých je Kate zvěčněná se svou matkou v autě.

A teď směrem z vládních kruhů přichází i další dobrá zpráva. Ministerstvo obrany na svých stránkách zveřejnilo, že by se Catherine měla 8. června zúčastnit vojenské přehlídky, každoročně konané na oslavu narozenin britského panovníka. Princezna by se měla na akci Trooping the Color objevit v 10:30 dopoledne, a to na Horse Guards Parade ve Westminsteru.

Zpráva o účasti Kate ale má jeden háček. Oficiálně by ji měl potvrdit i Kensingtonský palác a podle královského zdroje, který hovořil s magazínem MailOnline, se tak zatím nestalo.

Pokud by národ Kate skutečně viděl, jednalo se by se o jeden ze tří průvodů, které se budou konat po tři po sobě jdoucí červnové soboty. Prvního se zúčastní generálmajor James Bowder, druhého právě princezna Kate coby plukovnice Irské gardy a třetího král Karel III. Lidé si již teď mohou na akci zakoupit vstupenky, které stojí 15 liber.

Reklama

Další články

Načítám