Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátor a bývalý desetibojař Roman Šebrle (49) už nějaký ten pátek randí s kolegyní z Primy. Jeho srdce si získala blondýnka Hedvika Lišková (44), která působí jako reportérka.

Šebrle s ní už tráví dovolené, oba dva na svých profilech sdíleli snímky ze stejných destinací, ale společnou fotkou se dosud nepochlubili. Ale nyní už je to zjevně vážné, Šebrle se na sociální síti vytasil první společnou fotkou z hor.

Pár vyrazil na lyže do italského Livigna. „Ještě by se to dalo týden vydržet, kdy máte prázdniny vy?“ napsal pod společný snímek bývalý sportovec. A Hedvika mu na to hned reagovala slovy, že by si klidně dala minimálně ještě týden lyžovačky.

Šebrle byl před dvěma lety spojován s blondýnkou Lenkou, s níž se ukazoval i ve společnosti. Předtím mu ztroskotalo manželství s bývalou atletkou Evou, se kterou má dvě děti. Jeho současná láska Hedvika má doma dva syny a jednu dcerku.

Reklama

Další články

Načítám