Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Koncem roku 2022 zasahovala u Karlose Vémoly (38) policie, která řešila chov a dovoz jeho exotických zvířat. Ze zásahu policie Vémola obvinil MMA bijce Patrika Kincla, se kterým měl v té době před zápasem o titul.

„Tohle udání bylo zcela účelové od kamaráda Patrika Kincla. To dokazuje, jak strašně se mě před tím zápasem báli, protože to načasovali přesně tak, aby se to dělo před zápasem. Bohužel v tu chvíli, ti ubožáci, nevěděli, že těžce onemocním a budu v nemocnici, takže jim celá tahle akce bude k ničemu,“ řekl tehdy Vémola pro Primu.

Patrika Kincla se Vémolovo tvrzení přirozeně dotklo a reakci si nenechal jen pro sebe.

„To je ještě větší k*kot, než jsem si myslel. Já si myslím, že Karel Vémola by se už měl z toho svého snu probudit a vzpamatovat. Stoprocentně jsem žádné udání neposlal,“ prohlásil tehdy Kincl na sociálních sítích se slovy, že celou situaci předá právníkům. Případ se nakonec skutečně dostal až k soudu, který rozhodl o tom, že se Vémola musí omluvit, ale také Kinclovi vyplatit finanční odškodnění.

Omluvu Patrik Kincl zveřejnil na sociálních sítích. K tomu uvedl, že na tom Vémola prý není finančně dobře, proto mu bylo finanční odškodnění odpuštěno.

„Přes svého advokáta vzkázal, že na tom není finančně dobře, takže jsem upustil od finančního odškodnění. Pokud by i tohle chtěl rozporovat, určitě bude z jednání záznam,“ uvedl Kincl. Zároveň se vyjádřil k nedávnému tvrzení Vémoly, že u žádného soudu kvůli Kinclovi nebyl. „Klasické překrucování. OK, nedostavil se fyzicky – ani já. No, ale omluvu poslal,“ podotkl šampion Oktagonu.

Reklama

Další články

Načítám