Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Měl to být první osobní vzkaz veřejnosti od princezny Kate (42) od začátku roku. Místo toho však radostný snímek s dětmi uveřejněný Kensingtonským palácem k příležitosti Dne matek, jenž ve Spojeném království připadl na uplynulou neděli, vyvolal spíš další otazníky.

Princezna Kate prostřednictvím fotografie, na níž je zachycena společně s jejími dětmi princi Georgem a Louisem a princeznou Charlotte, popřála všem krásný Den matek a poděkovala za trvalou podporu během posledních dvou měsíců. Jedná se tak o první kontakt s veřejností spojený s fotografií od její lednové operace, po níž strávila dva týdny v nemocnici. Snímek, jenž byl podle paláce pořízen začátkem minulého týdne, byl ovšem ještě téhož dne, kdy jej převzaly světové agentury, stažen s odůvodněním, že při bližším zkoumání bylo shledáno, že bylo s fotografií manipulováno. Jinými slovy, že na něm byly provedeny úpravy.

Vzhledem k tomu, že ony úpravy se týkaly ruky princezny Kate, potažmo pak dolního okraje rukávu u svetru princezny Charlotte, lidé tuto skutečnost přešli spíš s nadhledem či poznámkami, že by u dvora měli vyměnit grafika. Celá záležitost ovšem poukázala na jinou „nesrovnalost, která v lidech vyvolala větší spekulace. Princezna na ruce nemá zásnubní ani snubní prsten.

Lidé toto téma začali hojně řešit na sociálních sítích a mnozí celé záležitosti dodávají na vážnosti tím, když připomínají, jak Kate především zásnubní prsten, který dostala od prince Williama v roce 2010 a jenž patřil jeho mamince princezně Dianě, z ruky nikdy nesundává. Je to ovšem mylná představa.

Princezna se bez zásnubního prstenu objevila již několikrát i na veřejnosti, občas jej sundá, především v momentě, kdy ji čeká fyzická aktivita či sportovní výzva. S ohledem na vzácnost prstenu a především jeho velikost je to zcela pochopitelné. Prsten dokonce odkládá někdy i v momentě, kdy dochází k přímému kontaktu se zdravotnickým personálem či pacienty v nemocnicích. Jako tomu bylo například během její návštěvy dětské nemocnice Evelina London.

Zároveň je pravděpodobné, že před operací si Kate musela sundat veškeré šperky, u prstenů jde pak o zcela běžnou praxi vzhledem k riziku otoků. Princezna navíc aktuálně prochází domácí rekonvalescencí a na fotografii, která byla pořízena v domácím prostředí, nemá šperky žádné.

Autorem snímku má navíc být samotný princ William, a tak spekulace o možné manželské krizi s největší pravděpodobností patří mezi další z mnoha výplodů bujné fantazie a připisuje se na seznam spekulací, které některým lidem od začátku letošního roku vrtají hlavou.

Reklama

Další články

Načítám