Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kordula Stropnická (18) slaví osmnácté narozeniny. Hned od rána jí dělala společnost starší sestra Agáta Hanychová (38), která ji vzala do salonu na prodloužení vlasů, které si Kordula velmi přála.

„Jako první dárek k osmnáctinám ode mě dostala prodloužení vlasů,“ řekla Agáta na Instagramu svým fanynkám s tím, že Kordule také uspořádá narozeninovou oslavu. Mladší sestru si Agáta hýčká, jen zmíněná úprava vlasů stojí v řádech desetitisíců.

„Přeju si prodloužení a zahuštění vlasů, mám je hrozně zničené a na mých osmnáctinách mi to musí slušet,“ doplnila Kordula Agátu, která se jí rázem zeptala, jak se jako čerstvá osmnáctka cítí.

„Je to depresivní, protože už mě vlastně nic nebaví, už budu vše dělat legálně. Baví nás to, co nesmíme. Teď už spíš ty povinnosti, na které se netěším. Na auto se těším, takže budu aspoň řídit. Nevím no, stárnu, je to hrozné,“ řekla dcera Veroniky Žilkové (62) s úsměvem během živého vysílání. Od fanoušků si pak mohla přečíst spoustu narozeninových přání.

Reklama

Další články

Načítám