Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kordula Stropnická (18), dcera herečky Veroniky Žilkové (62) a Martina Stropnického (67), slaví plnoletost. Pocity dojetí sdílela na sociálních sítích právě její maminka, která zveřejnila i několik archivních snímků z doby, kdy byla těhotná, z dětství Kordulky a na závěr i jednu aktuální fotografii.

„Před osmnácti lety to takhle začalo. Od rána jsem dojatá. Ano, každé narození človíčka je zázrak. Také prožíváte narozeniny svých dětí víc než svoje?“ zeptala se herečka svých fanoušků.

V uměleckých stopách rodičů Kordula zřejmě nepůjde. I když už si nějakou tu hereckou roli vyzkoušela, tak se v tomto oboru nakonec nenašla. Místo toho se věnuje chovu koní a jezdectví, ve kterém se jí velmi daří.

„Kordulka studuje střední školu jezdectví a dostihového sportu, má jezdeckou licenci, věnuje se profesionálně závodům, má vlastního koně,“ svěřila se Veronika před rokem pro Super.cz.

Je to už také rok, co je půvabná blondýnka šťastně zadaná s partnerem Damianem, se kterým se čas od času ukáže ve společnosti. „Už to drží docela dlouho. Je to moje první láska. Byl to docela dlouhý proces. Známe se tři roky. Začalo to dětinsky s brekem, hádkami, zlomeným srdcem,“ svěřila se Kordula pro Super.cz před časem, už s úsměvem. A přiznala, že je ve vztahu velmi spokojená.

Reklama

Další články

Načítám