Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bezpečnost především! Víc než 40 let je Eva Pavlová aktivní řidičkou. Když na to přijde, může řídit hned několik dopravních prostředků. Třeba i motorku. Vždycky ale dbá na to, aby jela podle předpisů a neohrozila nejen sebe, ale i ostatní.

„Zlepšete své jízdní dovednosti na motorce i v autě! Jsem řidič s řidičským oprávněním pro skupiny A, B, C1, T. Čtyřicet jedna let se pohybuji po českých i zahraničních vozovkách a v poslední době si čím dál více uvědomuji, jak je důležitá teoretická i praktická část pro bezpečnou jízdu v silničním provozu,“ nechala se slyšet první dáma v souvislosti s kurzy, které absolvovala.

„V rámci prevence bych si dovolila doporučit seniorům, ale i mladým řidičům následné kurzy bezpečné jízdy. Pro motorkáře jsou nyní vypsané skupinové kurzy, které vás průběžným trénováním správných technik jízdy vrátí do skvělé formy před nadcházející motorkářskou sezonou,“ poradila všem Pavlová, která je nadšenou motorkářkou.

„Nezapomínejme být ohleduplní ke všem účastníkům silničního provozu. Těmi jsou i chodci. Právě ti patří k nejzranitelnější skupině,“ dodala a apeluje na to, aby řidiči nezapomněli na slušnost a ohleduplnost. To samé ale platí pro chodce samotné…

Reklama

Další články

Načítám