Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kanye West (46) a jeho manželka Bianca Censori jsou stále v Itálii a lidem už dochází trpělivost s tím, jak se architektka obléká. Poslední měsíc chodí téměř nahá, což by ji mohlo stát nejen pokutu, ale dokonce i odnětí svobody.

Lidé na módní kreace ženy Kanyeho Westa několik posledních týdnů nevěřícně zírají. Kde jsou ty časy, kdy sám rapper vyčítal dnes už bývalé manželce Kim Kardashian, že se neobléká příliš cudně... Jeho nová polovička „sexy módu“ povýšila ještě o několik úrovní.

Pár pobývá v Itálii, kde je muzikant pravděpodobně kvůli práci a jeho manželka nosí jeden odhalující outfit za druhým. Naposledy byla viděna ve zcela průhledném kompletu, tělových legínách a topu, který byl tak průsvitný, že si bradavku musela zakrývat taškou, kterou měla přes rameno.

Takový model byl ale poslední kapkou pro veřejnost, která volá po zásahu místní policie. Podle magazínu Daily Mail může italský soud za odhalování v blízkosti místa navštěvovaného nezletilými udělit pokutu od 5 do 10 tisíc eur nebo dotyčného dokonce potrestat odnětím svobody na čtyři měsíce až čtyři roky.

„Je překvapivé, že nebyla zatčena. Itálie je mnohem konzervativnější, v tomto případě právem!“ zní jeden z komentářů pod článkem. „Doufám, že Itálie je oba vyhodí ze země. Nepotřebují, aby ji tento pár znečišťoval,“ přidává se další. „Je to naprosto neuctivé ke konzervativní katolické kultuře, Italové by je měli vykopnout,“ přidává se třetí.

„Co takhle, kdyby policie v každé zemi zatkla každého, kdo je nahý? Říká se tomu neslušnost. Už mě nebaví být nucen dívat se na nahé ženy a nemělo by být legální, aby toto viděly děti,“ rozlítil se další komentující.

Kanye West, který si v současné době říká Ye, ani jeho manželka se zatím k výčitkám na své osoby oficiálně nevyjádřili a je jasné, že případnou pokutu by si klidně mohli dovolit zaplatit. Zájem, který svým chováním přitahují, je pro ně totiž zřejmě mnohem důležitější.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám