Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bianca Censori (28) je sice ‚na scéně‘ pouhého půl roku, ale svým neotřelým módním vkusem se už stihla zapsat do mysli veřejnosti. Na tom by s ohledem na její profesi módní návrhářky nebylo nic zvláštního, jde na to ovšem hodně svérázně. Nedávno ji i jejího muže Kanyeho Westa (46) zvěčnil i jeden očitý svědek, a to během nákupů v tokijské luxusní čtvrti Ginza, kde dvojice zavítala i do obchodu nabízející erotické hračky pro dospělé.

Zatímco rapper si podle svědka schovával tvář rouškou a až na bundu s poněkud vulgárním nápisem na zádech se zdálo, že nestojí o to, aby je kolemjdoucí poznávali, jeho žena učinila pravý opak. Na nákupy vyrazila pouze v kalhotkách s punčochami, třpytivých lodičkách na jehlách a světlém body. Se sukní nebo kalhotami se neobtěžovala.

A aby toho nebylo málo, body nechala rozepnuté, což je pro všechny nositelky tohoto kousku oblečení se zapínáním v rozkroku doslova noční můrou. Už jen představa, že takto opustí například toalety v zaměstnání, rozhodně není příjemná. Bianca si s tím ovšem hlavu neláme a zřejmě se pokouší zavést nový módní trend.

S manželem Kanyem Westem ostatně oblékají modely, které jsou pro většinu smrtelníků přinejmenším úsměvné. Největší poprask asi způsobil její model na bohoslužbu, který si vysloužil přezdívku ‚špatně nasazený kondom‘, či punčocháče na nahém těle s puštěným okem na koleni. Rapper aktuálně užívající jméno Ye si pro změnu libuje v tričkách s vycpanými rameny a v bizarních botách připomínajících kosmické ponožky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám