Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V Česku zřejmě došli „obyčejní“ lidé! Jak jinak si vysvětlit, že Prima v poslední době servíruje jedno VIP Prostřeno! za druhým? Přesně to nyní řeší fanoušci oblíbeného pořadu. Aktuálně zkouší štěstí komici, kteří se velmi záhy začali divákům zajídat.

„Hrůza. Do háje, dávejte tam obyčejný lidi. Kdo je pořád zvědavej na nějaký umělce. Nebo to ukončete, když už nemáte nikoho jinýho,“ poradila divačka Jiřina v diskuzi na webových stránkách pořadu.

„Asi jsem už stará, ale tento humor neberu. Staří trapní chlapi ze sebe dělají puberťáky. Hygiena na bodu mrazu. Cibule na zemi a krájí se dál. Pořád prská do jídla. Hostitel a čepici na hlavě. Jí s otevřenou hubou. Na body budu velmi skoupá,“ zhodnotila Viki.

„Strašný večer, na co si pánové hrajou? Dnešnímu nehostiteli dávám jeden bod. Ten toaletní papír místo ubrousku, to je neodpustitelný,“ rozčílila se Helena, kterou pondělní hostitel Petr Nasty Cerha opravdu nenadchl.

„Kéž by se dokázali chovat normálně a netlačili tolik na pilu, mohlo by to být přijatelnější,“ nechala se slyšet Alena, která na stand-up show pánů z Prostřena! asi nevyrazí.

„Asi na tyto komiky nemám buňky,“ zamyslela se pro změnu v diskuzi na facebookových stránkách Prostřena! Miluška. „Zase jenom parta buranů,“ nešetřila VIP soutěžící Ivana, která už se těší na týden, kdy budou soutěžit „obyčejní“ lidé.

Reklama

Další články

Načítám