Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V příštím týdnu se u sporáků VIP Prostřena sejdou známé tváře ze sociálních sítí, ale také reality show nebo z filmů pro dospělé. O bizarní situace proto nebude nouze. U stolů se mimo jiné potkají exmilenka Karlose Vémoly Rika Fane či bývalý přítel Agáty Hanychové Adam Raiter.

V pondělí budou u hostitele Dominika největším problémem fretky. Ty mu utíkají z bytu a pornoherečce Rice vadí i zápach v bytě. Hosté se navíc budou cítit okusováni. Fretky se zkrátka rozhodly hájit si teritorium. A jejich útoky se mohou odrazit v bodování.

Ve VIP Prostřenu se bude řešit intimní hygiena a dojde i na módní přehlídku

Úterní hostitelka, módní návrhářka Dominika Sedláčková překvapí skvělými krevetami a hosté jí je pochválí. Dokonce i pondělní hostitel uzná, že tyto jsou lepší než ty jeho. A zábavou týdne bude módní přehlídka. Hosté jsou nadšeni a oceňují, jak perfektně se na jejich návštěvu Dominika připravila.

Ve středu bude vařit těhotná hvězda filmů pro dospělé Rika Fane, která byla v minulosti také spojována s Karlosem Vémolou. Vzhledem k tomu, že nevaří ve vlastní kuchyni, tak bude mít problémy. Otázkou zůstává, zda se bude hostům líbit zábava, kterou je sexy tanec.

Influencer Tomáš Chlup bude vařit ve čtvrtek. Přelepí rýžovar, čímž mu zabrání se vypínat a spálí dezert. Bude se snažit o náhradu, je ale otázkou, jak se mu povede. V každém případě se hostitel rozloučí a v pátek na večeři nedorazí.

V pátek bude vařit Petr, který soutěžil v Love Islandu. Jídlo připraví pro tři kamarády a jednoho cizince, tedy Adama Raitera, který Tomáše zastoupí. Během šmejdění najdou hosté zajímavé věcičky v koupelně. Jako například chladivý gel na intimní partie, který hosté s nadšením prozkoumají a u stolu se pak hostitele zeptají, jak funguje.

Reklama

Další články

Načítám