Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lela Ceterová (34) vyrazila před několika dny do své oblíbené destinace, tedy do Thajska. Za exotikou odletěla se svým manželem, MMA bijcem Karlosem Vémolou (38), který tam trénuje na nadcházející zápas.

Manželé jsou v Thajsku bez dětí, avšak právě kvůli stesku po nich se možná vrátí do Česka o něco dříve, jak Lela řekla v jednom z příspěvků. Mimo to také prozradila, že si dopřává zasloužený relax, masáže, a dokonce navštívila i místní tělocvičnu.

V Thajsku je počasí jako dělané na plavky, ve kterých se maminka dvou dětí už několikrát zvěčnila. Tentokrát sdílela snímek celé své figury v modrých bikinách.

„Slunce, dobré jídlo a krásné prostředí mi jednoznačně prospívají. Přeji vám krásný den,“ uvedla Lela k fotografiím, na kterých vyniká její štíhlá postava.

„Jsi topka. Takto krásně vypadat po dvou dětech je sen každé ženy,“ napsala jedna z fanynek. „Tak ta postava po dvou dětech je extrém,“ klaní se další. „Chci vypadat jako ty. Klobouk dolů,“ napsala příznivkyně. V galerii se podívejte, jak to Lele sluší.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám