Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Radka Třeštíková (42) opět ukázala své tělo v plavkách, které jsou koneckonců během veder v Česku snad nejpříjemnějším „ošatem“. Proslulá spisovatelka se nechala vyfotit během jedno z letních dnů na koupališti, kde zapózovala v černých bikinách, zrovna když si vychutnávala tradiční langoš. Ten šel ale v tomto případě stranou.

Radka totiž fanoušky zajisté zaujala spíš svou krásnou postavou, kterou si vypracovala zdravým životním stylem.

U momentky nejsou k vidění komentáře, avšak je velmi pravděpodobné, že si spisovatelka početla několik lichotek alespoň skrz soukromé zprávy.

Ploché bříško a štíhlé křivky Radka nemá zadarmo. Jak ostatně nedávno prozradila i na svých sociálních sítích. Známá brunetka sází na pravidelný pohyb a vyváženě se stravuje. Téměř úplně se pak snaží vyhýbat rafinovanému cukru.

„Když vám tady na insta někdo napíše ‚běhejte‘, nemyslí tím běhejte až do zemdlení, anebo do vytržení kolen z kloubů. Stejně tak, když napíše ‚zkuste omezit nebo vysadit cukr‘ - nemyslí tím, okamžitě vysaďte absolutně veškerej cukr v jakémkoliv množství až do konce svýho života. Cukr je i v zelenině! Prosím,“ napsala před nějakým časem na svém instagramovém účtu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám