Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vedle psaní knih se Radka Třeštíková (42) pravidelně věnuje i svým fanouškům na sociálních sítích. Spisovatelka je baví nejen obyčejnými střípky ze svého života, ale také pravidelně zásobuje snímky svého těla.

Rozruch často vyvolávají právě její obnažené snímky, které mnohdy řadu lidí pohorší. Což ale spisovatelku nesmírně baví. Je to pár dní, co se na premiéře seriálu Adikts odhalila v korzetovém topu s minimem látky a předvedla svou vypracovanou postavu. I tak to bylo zřejmě málo a tentokrát se natočila jen v prádle.

Na svou vysportovanou figuru je spisovatelka pyšná a není se čemu divit. „Já se vnímám hezčí a mladší, než jsem. Můj pocit ze sebe samé je spokojený. Sebevědomí mám v pořádku, nic ezo to ale není,“ svěřila se nedávno Super.cz. Není se tedy čemu divit, že právě její tělo je to, čím se Radka často prezentuje.

„Světlo, viď,“ připsala si tentokrát k videu, na kterém se jí povedlo jedním pohybem zakrýt sluneční svit, a to svým pozadím. Účet na oblíbené platformě Onlyfans jako například Simona Krainová si zatím Radka nezaložila. A je to možná škoda, za své provokativní fotky by už beztak vydělala balík.

Reklama

Další články

Načítám