Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od konce května pobývá Nela Slováková (34) ve slunném Chorvatsku. Z moravské metropole odjela influencerka k moři kvůli svému apartmánovému domu, který si v loňském roce pořídila.

Domek u Jadranu v loňském roce vylepšila stylovým nábytkem a pronajímala. Letos se s partnerem Lukášem Kozákem pustila do rozsáhlé rekonstrukce. Na přestavbu svého apartmánového domu, který bude mít nově i bazén, sexy blondýnka nyní dohlíží.

I přes spoustu práce stíhá relaxovat u moře, které má doslova u baráku. V plavkách a letní bílé košili se nechala zvěčnit při západu slunce. „Takovéto krásné západy jsou u nás v Zatoglavu. Kromě vařeni dělníkům, řešeni stavby apod., když nejsem cela od omítky, umím byt ještě sexy,“ pochválila se Nela, která za provokativní snímek sklidila od svých sledujících pochvalu. „Pamela Anderson - Pobřežní hlídka,“ přirovnal Slovákovou jeden z fanoušků k americké hvězdě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám