Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svetry a zimní počasí vyměnila vdova po Miloši Formanovi (†86) za písčité pláže. Spisovatelka Martina Formanová (58) sice žije mezi New Yorkem a Connecticutem, načerpat energii, a možná také inspiraci pro novou knihu, se ale rozhodla v Karibiku.

Ze své dovolené na Kostarice poslala Martina svým fanouškům pořádně provokativní pozdrav. Zatímco řada žen v zimních měsících schovává svou figuru pod svetry, Formanová je začátkem letošního roku rozhodně ve formě, což předvedla v titěrných bikinách.

„Zkouším vodu,“ napsala si spisovatelka k fotkám ve šňůrkových plavkách, ve kterých pózuje v bazénu. „Máš ji teplou jako v Conouscu?“ napsala jí herečka a kamarádka Eva Holubová. „Ne, je chladnější, ale tady je 30 ºC, takže je to lepší,“ dodala Formanová. „Vypadáš skvěle, všechno, ale hlavně ty,“ vysekla poklonu své kamarádce modelka Pavlína Pořízková. „Ách!! Závidím,“ dodala k fotkám Dagmar Havlová.

Martina Formanová má i po letech života v USA v Česku stále velkou spoustu přátel. Pro život v rodné zemi se zatím ale stále nerozhodla. Přestože jej zvažuje. „Je velká možnost, že se natrvalo vrátím zpátky,“ svěřila se před časem Martina s tím, že její dva synové stále studují a vše bude záležet právě také na nich. „Máme dvě adresy, byt na Manhattanu a dům v Connecticutu. Že bych si pořizovala něco v Praze a pak se cítila provinile, že nejsem na dalších dvou místech, zatím nehrozí. Počkám, až si to kluci převezmou, a pak budu volná jako pták,“ řekla Super.cz.

Reklama

Další články

Načítám