Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na poslední dovolenou ve třech se rozhodla odletět se svou rodinou Eva Perkausová (30). Ještě než přivítají na světě druhého syna, moderátorka si chtěla užít pár dní pohody v teple u moře. Se synem Kiliánem a manželem Ivanem tak zabalili kufry a vyrazili do Spojených arabských emirátů.

Luxusní hotel v letovisku Fujairah si moderátorka Primy užívala se vším všudy. Vedle odpočinku u bazénu se podělila i o romantický zážitek z pouště, kde v dunách se svým mužem povečeřela. Na příchod druhého syna se těší, ale vzhledem k tomu, že má doma veškerou výbavu po prvorozeném chlapečkovi, přípravy neprožívá.

„Mám doma vše po Kiliánovi, stačí to jen vyndat ze skříní, vše, co mám mít, mám, takže není nutné plašit,“ svěřila se Super.cz moderátorka, která si tak mohla dopřávat pohodu u moře. Většinu času trávila Eva na sluníčku na pláži, odkud předvedla i svou figuru v plavkách.V bílých bikinách a plážovém síťovaném přehozu dala na odiv i své pozadí.

„Takhle vypadá těhotná žena,“ dostala Perkausová za provokativní fotky pochvalu. Perkausová už je s rodinou zpět doma a připravuje se na Vánoce. Dvojnásobnou maminkou by se měla moderátorka stát začátkem příštího roku a před pár dny

Reklama

Další články

Načítám