Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O tom, že její model na České slavíky patřil k těm nejhůř hodnoceným, neměla mladá zpěvačka Rozálie Havelková ani tušení. Hvězdný stylista Filip Vaněk (46) její outfit přirovnal k těm, které nosily pracovnice vykřičeného domu v 19. století. Talentovaná dcera Ondřeje Havelky (69), která byla nominována jako Objev roku, si večer užila.

„Byl to pro mě šok, ještě větší, než když jsem byla nominovaná na ceny Anděl, protože vůbec nedělám pop-music. Byla jsem hodně překvapená, že jsem se tam vůbec objevila, a jsem samozřejmě za nominaci ráda,“ řekla Super.cz.

Na první pohled by se zdálo, že si na slavnostní večer oblékla jeden ze svých jevištních kostýmů, kdy vystupuje s harmonikou. Ujistila nás ale, že outfit řešila. „Já nikdy na Slavících nebyla, nevěděla jsem, jak by se to mělo dělat. Pojala jsem to svým způsobem. Cirkus a vintage je můj styl. Oblékla jsem se tak, jak to mám ráda. Pomáhala mi i kamarádka, která má svoji značku. A mě se to líbilo, byla jsem spokojená,“ netrápí se negativními ohlasy Rozálie.

Na prvním místě je u ní hudební tvorba. „Budu mít 17. prosince velký vánoční koncert v divadle La Fabrika, pak mám koncerty s harmonikou a už třetí sezonu hraju v muzikálu Kabaret v Divadle Bez Zábradlí,“ vypočítala mladá umělkyně.

Reklama

Další články

Načítám