Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Některé hollywoodské celebrity se líčí, i když jdou se psem nebo s košem, jiné vyznávají spíše přirozenou vizáž. Jednou z takových je i herečka Claire Danes, která na ulici předvedla nejen svou pravou tvář, ale i lehce ztrápený výraz.

Claire se proslavila už jako dítě, například ve filmu Malé ženy. Zlom v její kariéře ale znamenal snímek Romeo a Julie, kde si zahrála po boku Leonarda DiCapria. Tehdy jí určitě závidělo mnoho a mnoho dívek a žen. Během let pak dostala spoustu dalších příležitostí, objevila se ve filmu Hodiny a ve třetím Terminátorovi a seriáloví fandové si ji jistě vybaví v dramatu Ve jménu vlasti a sériích Fleishman v průšvihu nebo Uzavřený kruh.

Co se týče soukromí, je Claire jednou z hollywoodských stálic. Manžela, herce Hugha Dancyho, si vzala už v roce 2009 a postupně do rodiny přivítali tři děti. Synové Cyrus (11) a Rowan (5) se teprve nedávno stali staršími bratry děvčátka, které se narodilo před osmi měsíci. Jméno holčičky zatím není známé.

Teď fotografové přistihli Claire Danes v New Yorku, bez dětí, v ležérním oblečení a bez make-upu. Na obličeji měla trochu utrápený výraz, snad se dá ale přičítat tomu, že v době focení bylo ráno a herečka ještě neměla ani snídani, pro kterou si pravděpodobně šla.

Související témata:
Claire Danes

Další články

Načítám