Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Jitka Čvančarová (46) patří k lidem, kteří se rádi otužují. Vlézt v zimě do řeky či do ledové kádě jí nedělá žádný problém. Teď ale na sebe práskla něco velmi šokujícího.

O obrovskou podívanou se postarala při zdolávání naší nejvyšší hory, kdy spojila turistiku a otužování. „Je to úžasná záležitost. Jsem klasický wimhofovec. Mě ten člověk fascinoval. V lednu jsem s ním šla nahatá na Sněžku a bylo to fascinující,“ vyrazila herečka lidem dech během show 7 pádů Honzy Dědka.

S otužováním začíná inspirovat i své nejbližší. Vidí ji totiž pravidelně ve zmíněné ledové kádi. „Děti se mnou chtějí chodit, občas tam strčí ruce nebo nohy. Ale nenutím je, nejsem blázen. Nikoho nenutím, ale Petra bych ráda inspirovala.“

A když padla řeč na jejího manžela Petra Čadka, Jitka přiznala, že svému choti dala netradiční přezdívku, když se seznámili, a od té doby mu tak říká. „Dodnes mám Petra v mobilu uloženého jako Micina. Teď jsem teda hodně sáhla do soukromí. Petr je spíš ta klidná voda, já jsem oheň. Takže se doplňujeme,“ dodala Jitka Čvančarová.

Reklama

Další články

Načítám