Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejslavnější televizní klan Kardashian-Jenner žije už spoustu let život před televizními kamerami. Většina lidí si nedokáže představit ani to, že by před štábem a následně celým světem prožívali běžné každodenní činnosti, pro Kardashianky a jejich maminku Kris Jenner jde ovšem o něco zcela přirozeného. A Kris Jenner dobře ví, že nejvíc prodávají silné emoce. Osmašedesátiletá Kris se tak rozhodla svým dcerám před kamerami sdělit i svou diagnózu.

Světlo světa totiž spatřil trailer k páté řadě rodinné reality show The Kardashians. Kris Jenner v něm se slzami v očích sděluje svým dětem: „Dělali mi rentgen. Našli cystu a malý nádor.“ Následně se záběr přesune na její nejmladší dceru Kylie (26), která propukne v nekontrolovatelný pláč, načež ji hned obejme její sestra Kendall (28). Z dalších záběrů, které rovněž budou součástí páté řady, je patrné, že zdravotní stav s Kris řeší i lékaři. V jiných scénách ji lze spatřit s rouškou na ústech. V současnosti ale nejsou známy žádné další okolnosti jejího zdravotního stavu.

Téma rakoviny v rodině ovšem není žádné tabu. Loni byl z tváře Khloé Kardashian odstraněn tumor, poprvé přitom tento zákrok absolvovala již v devatenácti letech. Na rakovinu jícnu zemřel necelých osm týdnů od diagnózy otec Kim, Kourtney a Khloé Robert Kardashian.

Společně s emotivní reakcí Kylie Jenner se opět připomněly spekulace na téma údajného těhotenství Kylie, o němž rozpoutal fámy ve svém podcastu komik Daniel Tosh. Ten se údajně od zaměstnance obchodu s potravinami dozvěděl, že Kylie má v páté řadě oznámit mimo jiné i to, že čeká dítě se svým přítelem Timothéem Chalametem. Právě jeho obchod si prý rodina pronajala, aby zde natočila scénu, kde k prozrazení dojde. Tosh se ovšem distancoval od jakéhokoli ověřování informace a dodal: „Nic neověřuji, tohle mi řekl zaměstnanec v obchodě s potravinami v Malibu poté, co jsem se ho ptal, proč měli včera zavřeno.“

Okolo vztahu Kylie a Timothéa přitom panují i opačné názory, a to takové, že už spolu dávno nejsou. Ty se prý ale nezakládají na pravdě a pár pouze zažívá vztah na dálku, jelikož herec momentálně natáčí nový životopisný film o Bobu Dylanovi v New Yorku a New Jersey.

Další články

Načítám