Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

To, co se původně zdálo jako víkendový únik od reality běžného života v Kalifornii do karibského ráje na ostrovech Turks a Caicos Kim Kardashian a jejích sester, je nakonec velká rodinná dovolená. Kim s Khloé sice spojily příjemné s užitečným a využily úchvatné plážové scenérie k nafocení Kiminy nové kolekce plavek, ale zároveň si užívají i společné chvíle s dětmi.

Na ostrovech nedaleko Baham, které patří mezi nejoblíbenější destinace slavného klanu, se totiž aktuálně nachází i další ze slavných sester, a to Kourtney Kardashian a Kylie Jenner. Ta si s sebou vzala ještě nejlepší kamarádku Anastasiu „Stassie“ Karanikolaou. I Kylie přitom naplno projevila svého obchodního ducha a na sociální sítě pro změnu přidala i fotku v bikinách a s plechovkou ochucené vodky své nové značky.

Na pláži se to mezitím hemžilo dětmi. Kim s sebou vzala všechny své čtyři potomky, které má s exmanželem Kanyem Westem – North, Sainta, Chicago a Psalma. Khloé přijela se svou starší dcerkou True, která zřejmě na dovolené oslaví i své šesté narozeniny, které připadají na 12. dubna.

Která ze sester se vám líbí nejvíc?
Kim Kardashian
11,8 %
Khloé Kardashian
2,1 %
Kylie Jenner
62,5 %
Všechny tři jsou krásné!
7,1 %
Ani jedna, preferuji jiný typ postavy.
16,5 %
Celkem hlasovalo 5650 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám