Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a druhá nejkrásnější Češka ze soutěže Česká Miss Marie Danči se nedávno vrátila ze světové soutěže Miss Global a už je zase naplno v pracovním procesu. Marie byla jednou z hvězd módní přehlídky Anamé.

Přítelkyně seriálového Sepéšiho Vojtěcha Vodochodského vypadala v mokrém looku neuvěřitelně. Danči má velmi štíhlou postavu a v modelech návrhářky Andrey Eichingerové vypadala skvěle.

Extrémně štíhlou modelkovskou postavu má dlouho, jak Super.cz přiznala, bojovala léta s bulimií. I když má nemoc nyní více pod kontrolou, jak sama říká, vyléčit se z ní zcela nejde.

„Já si myslím, že to je závislost jako každá jiná. Závislost na nějakém pocitu a je to ve vlnách. Mám ten pocit, že se z toho nikdy úplně nevyléčíš. Máš tu kotvu toho, že to znovu potřebuješ. Chodím na terapie a jde o emoční závislost, není to nutně skrz modeling. Primárně to začalo tím, že jsem v sobě řešila emoce, a tohle byla úleva, že to jde ven a nepustíš to jídlo k sobě,“ řekla Super.cz Danči.

„Jsem na tom líp i díky Vojtovi. Mnohem lépe, ale jsou situace, kdy cítím, že se mi svírá hrdlo a cítím, že se se mnou něco děje, ale už to umím lépe zpracovat a je to v těch vlnách. Jednou je to nahoru, potom dolů,“ dodala otevřeně modelka.

Další články

Načítám