Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Loni během galavečera Český lev se herec Vojtěch Vodochodský a modelka Marie Danči vůbec poprvé oficiálně ukázali na veřejnosti jako pár.

Netrvalo dlouho a zamilované hrdličky se společně sestěhovaly. „Já můžu říct, že to je to pravý ořechový. S každým dnem je to lepší a lepší, tak můžu říct, že je to jenom dobrý,“ červenala se modelka během rozhovoru pro Super.cz.

A jak jim tedy klape společná domácnost? „Věci, které dělá Vojta, by mě štvaly na někom jiném, a na něm mě to neštve. My si hodně zakládáme na komunikaci a vždy je něco za zavřenými dveřmi, ale je to všechno skvělý.“

Maruška tak dokonce začíná uvažovat i o další budoucnosti. Možná vás ale překvapí, že o pohádkové, velkolepé svatbě nesní. Obřad by chtěla v menším měřítku. „Jo, něco komornějšího. Mé působení na Miss Global ve Vietnamu mi taky dalo to, že jsme s Vojtou byli poprvé od sebe delší dobu. Byly to tři týdny a já zjistila, že můžu být kdekoli a že mi tam chybí ten Vojta, ano, je to hrozné klišé, ale cokoli bude s Vojtou, je pro mě přípustné a bude to tak, jak má,“ doplnila Marie Danči.

Reklama

Další články

Načítám