Hlavní obsah
Článek

Jako by nestačilo, že má Iveta Bartošová (†48) celý rok starosti sama se sebou. Její přítel Josef Rychtář (66) také není žádné neviňátko a kolikrát na sebe strhával víc pozornosti než sama kontroverzní pěnice. Přečtěte si, čeho se v loňském roce říčanský podnikatel navyváděl!

Ivetě na klidu nemohl přidat rozvod jejího partnera. Ten se konce manželství zalekl, a tak šokoval veřejnost prohlášením, že s Ivetou nikdy nespal a miluje manželku. S tou prý také intimně žil i dávno poté, co ji opustil. Ženu též prosil, aby s ní mohl zase znovu žít. Když nic nepomohlo a došlo k prvnímu soudnímu stání, několikrát ji urážel a vyhrožoval, dokonce prý i zabitím. Později mělo dojít i k napadení v lázních nebo k útoku ve vile v Říčanech, jejíž vybavení měl Rychtář zlikvidovat.

Další výpady následovaly. K jednomu došlo ve společné firmě po setkání Rychtářové s Bartošovou, po němž prý Josef zaútočil tak, až jeho žena požádala policii o ochranu. Vše dovršilo násilí, po kterém měla Rychtářová obličej plný podlitin. Není divu, že Rychtářovi policie zabavila zbraně a musel k odborníkům přes hlavu a psychiku. Podnikatel začal předvídatelně tvrdit, že jeho žena se zmlátila sama, to však popřel jeho starší syn. Podobným věcem neuvěřil ani soud, když ho nepravomocně za jeho trestné činy odsoudil k podmínce.

Přes všechno náléhání Josefa Rychtáře bylo manželství v září definitivně rozvedeno.

Ani s Ivetou Bartošovou to nemá lehké. Navenek ji hájí, ve skutečnosti jí dělá služtičku. To přiznal i v jednom rozhovoru, ve kterém byl v celé své krátké mediální kariéře nejupřímnější. A fajn mu jistě nebylo ani ve chvíli, kdy kamarádka jeho ženy prozradila, že ve škole měl dvakrát propadnout.

I v roce 2013 čekáme mnoho zajímavých informací o muži, který se zatím překvapivě drží Ivety Bartošové zuby nehty...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám