Hlavní obsah
Článek

Milenec Ivety Bartošové (†48) Josef Rychtář (66) dostává konečně pořádnou lekci! Muž, jenž měl podle informací, které jsme včera přinesli jako první a jež jsme doprovodili exkluzivními fotografiemi, opět zmlátit svou manželku, už za své agresivní chování dostal první flastr. A ne jen tak ledajaký. Kvůli němu nemůže ani pořádně vykonávat svou profesi bezpečnostního pracovníka. „Rychtářovi zabavili všechny jeho střelné zbraně,“ uniklo z policejních kruhů.

K události, která předznamenala zásah orgánů proti Rychtářovi, došlo letos v dubnu. Tehdy Darina Rychtářová (66) potkala manžela s Ivetou v jejich společné firmě. Když pak přítelkyni svého chotě povyprávěla o tom, že se její druh snaží za jejími zády zachránit manželství, dočkala se údajně ze strany Rychtáře takových výhrůžek, že na něj podala trestní oznámení. „Tvrdila, že její muž vlastní zbraně a že má strach, že je proti ní použije. Na základě tohoto oznámení státní zástupkyně rozhodla, aby byly Josefu Rychtářovi všechny zbraně zabaveny, což vzápětí policie učinila,“ dozvěděli jsme se z policejních kruhů. Podle našich informací podnikatel legálně drží dvě pistole, o které před nedávnem rozhodnutím orgánů činných v trestním řízení přišel.

To ale není zdaleka vše. Na muže, kterému občas hodně ujedou nervy, se řítí další pohromy. Soud s právničkou jeho ženy, kterou bezostyšně urážel, ho může stát zatím jen tučné odškodné (čtvrt miliónu korun). Policie však řeší nejen jeho nejnovější útok na ženu coby ublížení na zdraví, ale také napadání kamarádky Rychtářové v režimu podezření z trestného činu nebezpečného vyhrožování.

A zlé jazyky z Říčan, kde Rychtářová s manželem (rozvod zatím zdaleka není pravomocný) vlastní rodinný dům, policii radí, aby se zaměřila i na Josefovy noční jízdy automobilem. „Hodně často by bylo zajímavé vidět, kolik by mu naměřili alkoholu v krvi,“ zdůrazňují sousedé Rychtáře.

Reklama

Další články

Načítám