Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Anna Julie Slováčková (28) opět ukázala, jak silnou a obdivuhodnou bojovnicí je. Už podruhé se svými fanoušky sdílí momenty, které kvůli navrácené rakovině musí prožívat. Nyní zveřejnila, jak si se svým kamarádem navzájem holí hlavu.

„Tak přistávací plocha je připravena,“ komentuje na videu, kde ji kamarád Igor zrovna holí. „Je to jeden z mých nejmilovanějších lidí. Je to producent jak CD Aura, tak naší nové desky Osudová, ale třeba i písničky Čas zastavit čas,“ představila Anička fanouškům člověka, který jí je teď velkou oporou, i přes další problémy, které její kamarád má. Vykradli mu totiž studio a zpěvačka tak prosí, že kdo chce, může mu pomoci v nalezení věcí někde v bazarech či finanční pomocí.

Když se vrátíme k holení hlavy, po návratu rakoviny Anička ani chvíli neuvažovala, že by si nechala vlasy a neholila se. Už nikdy nechce zažít ten okamžik, kdy jí zůstávaly v ruce celé trsy. „Je to náročnější než poprvé, to nebudu lhát, ale zase si říkám, že když je blbě mně, o to víc je blbě těm špatným buňkám, které ta chemoterapie ničí. Čím víc trpím, tím víc se to ve mně zabíjí, a je to správně,“ svěřila se nedávno Super.cz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám