Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Anička Slováčková (28) znovu bojuje s vážnou nemocí, která si tentokrát vybrala její plíce. Když v létě točila reklamu na krémy, které jí během léčby pomáhaly, a ve videu ukázala své jizvy, nenapadlo by ji, že zanedlouho se bude muset k procesu léčby vrátit.

Nové video mělo být ohlédnutí za tím, čím si zpěvačka musela projít před několika lety, když s rakovinou bojovala poprvé. Anička se nebála ukázat to, jaké „památky“ na ní boj s nemocí, tedy chemoterapie, ozařování a také operace, zanechal. „Vedlejší projevy léčby rakoviny prsu se projevily i na mé pokožce. Během ozařování jsem se nevyhnula lehčímu popálení a po operaci mám na hrudi jizvu. Stala se součástí příběhu mé pokožky. Přes každou jizvu a strii se cítím krásná,“ promlouvá ve spotu zpěvačka. Jen o pár týdnů později si od lékařů bohužel vyslechla špatné zprávy.

„Dostalo se to do obou plic,“ řekla Anička Super.cz před svým říjnovým koncertem, kde křtila novou desku. Hned po koncertě opět začala s chemoterapiemi. A právě teď, v průběhu její další léčby, přišel čas na zveřejnění reklamního videa. „Když jsme v létě společně s celým týmem tahle videa připravovali, tak nás ani ve snu nenapadlo, že za pár měsíců bude všechno kompletně jinak. Jak ráda říkám - člověk míní, život mění,“ připsala si k videu. Nezbývá než Aničce znovu popřát, ať je její boj úspěšný a za čas bude moci natočit další spot o tom, jak dobře se cítí.

Reklama

Další články

Načítám