Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přišla jen jako doprovod kamarádky, ale okamžitě na sebe strhla pozornost fotografů. Mezi hosty se na předávání cen Český lev překvapivě objevila dcera Veroniky Žilkové (62) Kordula Stropnická (18). Žádný film ale nenatočila.

Kordula odmítala všechny žádosti o rozhovory. Super.cz prozradila, že do Rudolfina přišla jen jako doprovod. „Pozvala mě kamarádka, je to dcera Tomáše Mašína, který je nominovaný za režii filmu Bratři,“ řekla nám Kordula.

Osmnáctiletá slečna si dala záležet na svém outfitu. „Šaty mám půjčené ze salonu Adina,“ svěřila blondýnka, která neúnavně pózovala fotografům a podle jejich přání střídala pózy a zářila úsměvy.

V chodbách Rudolfina se mohla potkat i s částí své rodiny. Za film Citlivý člověk byl totiž nominován David Prachař (65), bývalý tchán její starší sestry Agáty Hanychové (39). Toho doprovázela jeho dcera z prvního manželství s herečkou Danou Batulkovou (66) Mariana Prachařová (30).

Reklama

Další články

Načítám