Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kordula Stropnická (18) nebyla v minulosti na sociálních sítích aktivní. Avšak zdá se, že se něco zlomilo, a mladší dcera Veroniky Žilkové (62) začíná sdílet příspěvky víc než kdy dřív.

Sestra Agáty Hanychové (39) měla ještě před nějakým časem na Instagramu pár fotografií. Teď však vytáhla z archivu spousty momentek ze svého osobního života, a to jak z výletů do zahraničí, tak z domova. S fanoušky také sdílela několik příspěvků se svým koněm, a navíc je znát, že jí je velmi blízká móda. S tou ostatně už několikrát pomohla i své ségře Agátě.

„Zpívejte, jako by vás nikdo neposlouchal, milujte, jako byste se nikdy nezranili, tancujte, jako by se nikdo nedíval, a žijte, jako by byl ráj na zemi,“ uvedla Kordula k nejnovějším fotografiím, na kterých jí to opět velmi sluší.

Není se tedy čemu divit, že se u příspěvku objevilo spousty reakcí. „Krása, to bych nečekala. Vy jste šikovná, Kordulko,“ napsala fanynka. „Moc ti to sluší. Jsi nádherná,“ napsala další. „Nádherná, já tě miluji,“ podotkla sledující. V komentářích se dokonce objevilo i několik emotikonů zásnubních prstýnků a srdíček, které jí poslal obdivovatel.

Reklama

Další články

Načítám