Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Princezna z Walesu (42) byla údajně konečně spatřena, a to během uplynulého víkendu, kdy měla společně s manželem princem Williamem (41) navštívit jedno z jejich oblíbených míst - farmářský obchůdek poblíž jejich rodinného sídla Adelaide Cottage ve Windsoru.

Podle informací britského deníku The Sun, kterou následně převzala i další britská média, zavítala dvojice v sobotu do Windsor Farm Shopu a princezna prý vypadala „šťastně, zdravě a uvolněně“. „Po všech těch zvěstech, které se šířily kolem, jsem byl ohromený, když jsem je tam viděl. Kate byla na nákupech s Williamem a vypadala dobře a šťastně. Děti s nimi nebyly, ale je to dobré znamení, že Kate byla natolik zdravá, že zašla do obchodu,“ neskrýval nadšení údajný očitý svědek.

Přestože z jejich návštěvy obchodu nebyly pořízeny žádné fotografie, což bylo prý v souladu s žádostí královského páru o soukromí během princeznina zotavování, pro britský lid i všechny, kteří mají Kate rádi, jde prý o povzbudivou zprávu, že Kate se vede dobře a její návrat ke královským povinnostem se blíží.

Prozatím se očekává, že by se princezna po lednové operaci a následné čtrnáctidenní hospitalizaci a další několikatýdenní domácí rekonvalescenci mohla vrátit k pracovním záležitostem po 17. dubnu, kdy její děti po velikonočních svátcích nastoupí opět do školy Lambrook nedaleko Ascotu.

Objevily se rovněž informace, že by se Kate mohla účastnit již i každoroční velikonoční bohoslužby v kapli svatého Jiří ve Windsoru. To ovšem zdroj z paláce vyvrátil a serveru Telegraph sdělil, že v tomto ohledu rozhodně nebylo nic potvrzeno a že cokoli jiného jsou jen spekulace.

Reklama

Další články

Načítám