Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Princezna Kate (42)princ William (41) zveřejnili roztomilou fotku nejmladšího synka Louise v den jeho šestých narozenin. Princátko je na ní zachyceno s úsměvem od ucha k uchu na piknikové dece na trávě. Autorkou snímku je jeho maminka.

Tlak kolem nedostatečných informací ohledně zdravotního stavu princezny skončil ve chvíli, kdy sama na videu přiznala, že bojuje s rakovinou. Do té doby snad neuplynul den, aby se lidé neptali, co je s princeznou, a nevymýšleli různé konspirační teorie. Terčem velkých spekulací se pak stala i fotografie, kterou Catherine zveřejnila ke Dni matek a na které pózovala se svými dětmi. Lidé začali řešit to, že snímek je upravený, sama princezna se později raději veřejně omluvila za to, že jako amatérská fotografka fotku upravila.

A teď se na profilu prince a princezny objevil zcela nový, rozkošný snímek malého prince Louise, sdílený v den jeho šestých narozenin. Je otázka, jestli bylo jeho zveřejnění plánované; na rozdíl od minulých let jej totiž jeho rodiče nezveřejnili těsně po půlnoci, ale až během dne. A lidé se už ráno opět začali ptát, co se děje.

Přestože nová fotka ukazuje zcela normální snímek usměvavého prince, znovu se našli i lidé, kteří ji začali zpochybňovat. „Myslím, že tohle bylo foceno na jeho páté narozeniny. Má na sobě stejnou košili. Také nesedí ten vzor na jeho levém rameni,“ napsal k fotce jeden ze sledujících páru. Další pak spekulují i pod článkem v magazínu Daily Mail. „Jak víme, že to opravdu fotila Kate? Od jejího propuštění z nemocnice zatím nebyla zveřejněna jediná nezfalšovaná fotka,“ míní jeden ze čtenářů.

Naštěstí se ovšem najde i spousta lidí, kteří malému Louisovi přejí šťastné narozeniny a žádnou faleš na snímku nehledají. Tak snad se kolem nové fotky nestrhne taková mela jako u té poslední a zůstane jen u šťastného přání rodičů směrem ke svému synkovi.

Reklama

Další články

Načítám