Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Princezna Kate (42) poprvé od návratu z nemocnice po operaci břicha opustila hrad Windsor. Společně s Williamem (41) a dětmi se přesunuli do Norfolku, kde bude pokračovat v rekonvalescenci.

Britská královská rodina v poslední době do světa pustila hned několik nemilých zpráv. Princezna Kate podstoupila blíže nespecifikovanou operaci břicha, po které byla celých čtrnáct dnů v nemocnici a rekonvalescence má trvat až do Velikonoc. Ve stejném čase se objevily zprávy o plánovaném zákroku krále Karla III., jenž podstoupil operaci zvětšené prostaty a jemuž během dalších vyšetření byla bohužel diagnostikována rakovina.

Král v tuto chvíli podstupuje léčbu a podle Camilly se mu „vzhledem k okolnostem vede velmi dobře“, na veřejnosti se ovšem neukazuje. Stejně jako princezna Kate, která se také vzdala veškerých povinností na veřejnosti. Dle zahraničního tisku teď ale poprvé od propuštění z nemocnice opustila hrad Windsor. Společně s rodinou se měla přemístit na Sandringham Estate, známý jako Anmer Hall, v Norfolku, kde bude dál odpočívat.

Podle magazínu Daily Mail se princezna „dobře zotavuje“. „Těšila se na změnu prostředí a bude si moci odpočinout v Norfolku, zatímco děti se zabaví s Williamem,“ řekl magazínu zdroj z okolí královské rodiny.

Informace o princeznině operaci palác zveřejnil 17. ledna a až 29. ledna se veřejnost dozvěděla, že se Catherine daří dobře a byla propuštěna domů. Své povinnosti kvůli ní omezil i princ William, částečně se k nim ovšem vrátil ve chvíli, kdy léčba rakoviny jeho otci přerušila naplánovaný program.

Reklama

Další články

Načítám