Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Konspirační teorie po uveřejnění přání princezny Kate (42) ke Dni matek neberou konce. Lidé přicházejí se stále novými ‚objevy‘, a pokud se dosud zdálo, že je princezna pod palbou kvůli tajnůstkaření ohledně svého zdravotního stavu, první fotografie od její lednové operace vyvolala v lidech otázek snad ještě víc…

Původně nevinný rodinný snímek, prostřednictvím něhož chtěla Kate o víkendu popřát lidem krásný Den matek a poděkovat jim za podporu, se změnil doslova v hon na princeznu. Poté, co snímek stáhly z nabídky některé světové fotoagentury kvůli zásahům, Kate přiznala, že šlo o její práci a omluvila se za zmatky, které svým počínáním jako amatérská fotografka učinila.

Ve Velké Británii je nyní kauza zprávou číslo jedna ve většině tištěných i internetových médií a vzhledem k tomu, že Kensingtonský palác uvedl, že nebude uveřejňovat neupravenou verzi snímku, se dohady ohledně původu fotografie, kterou měl začátkem týdne vyfotit princ William, množí jako houby po dešti.

Nejnověji lidé přišli se ‚zaručenou‘ informací, že na fotografii není původní dokonce ani princeznina tvář a mnozí věří, že Kate jen použila záběr z focení pro magazín Vogue, na jehož obálce se objevila v roce 2016. Krátké video autorky myšlenky Ruby Naldrett na X již lajkovalo více než 150 tisíc lidí a 21 tisíc jich post sdílelo.

Princezny už se veřejně zastala například herečka Whoopi Goldberg, která řekla, že zná jen velmi málo lidí, kteří své fotografie nijak neupravují.

Reklama

Další články

Načítám