Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Princezna Kate (42) je od úterý hospitalizována na soukromé londýnské klinice, kde podstoupila operaci břicha. Podle prohlášení Kensingtonského paláce šlo o plánovaný zákrok, britská média jako Daily Mail píšou o „velké operaci“. Podle všeho Kate v nemocnici zůstane asi 14 dní.

Aby mohl být manželce oporou a také pečovat o děti, zrušil svůj program i princ William. Toho fotografové zvěčnili ve čtvrtek při odjezdu z kliniky, kam jel ženu navštívit. Dorazil ve svém audi, následován vozem s bodyguardy. S manželkou princ strávil ráno a dopoledne a kolem půl jedné odpoledne zase odjel domů do Windsoru.

Program přizpůsobili i další princeznini příbuzní jako rodiče Carol a Michael Middletonovi nebo sestra Pippa s manželem.

V příštím týdnu čeká hospitalizace také krále Karla III., který podstoupí zákrok na prostatě. „Má se dobře a už se těší zpět do práce,“ odpověděla ve čtvrtek diplomaticky královna Camilla na dotazy stran králova zdravotního stavu.

Reklama

Další články

Načítám