Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Princ William (41) se v poslední době snaží omezit své povinnosti, aby mohl být doma s manželkou, která se zotavuje po operaci. Nakonec si ale nenechal ujít udílení cen BAFTA a nominované herečky měly velkou radost z toho, že si s nimi v zákulisí popovídal.

Pro Williama nejsou poslední týdny vůbec jednoduché. Doma se snaží trávit čas s dětmi a pečovat o manželku Kate, zároveň ale musí plnit část povinností za svého otce, který podstupuje léčbu rakoviny. Málokdo tak asi čekal, že princ dorazí na galavečer udílení filmových cen Britské akademie, který se konal v Royal Festival Hall v Londýně. William ale nakonec přijel v dobré náladě a neváhal se pobavit s nominovanými umělci.

Do řeči se dal s herečkami nominovanými na cenu Rising Star BAFTA a také s vítězkou Miou McKennou-Bruce. Těm se omluvil za to, že neviděl žádný z filmů, ve kterých hrály, protože v současné době na sledování nových snímků nemá myšlenky. Vítězné herečce ovšem řekl, že si během natáčení filmu Jak mít sex určitě užila spoustu legrace. Poté se princ setkal i s dalšími umělci, mimo jiné i s režisérkou Savanou Leaf.

Princ William také před organizátory vyjádřil lítost nad tím, že se večera nemohla zúčastnit Kate, která má ceny BAFTA velmi ráda, a sdělil, že doufá, že se na nominované filmy podívá po jejím boku. V hledišti pak zasedl do první řady vedle Cate Blanchett.

Reklama

Další články

Načítám