Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vévoda ze Sussexu (39) se v pátek večer dočkal v Kalifornii ocenění za své služby v britské armádě během slavnostního ceremoniálu pořádaného v hotelu Hilton v Beverly Hills. Z rukou herce Johna Travolty (70), jenž akci pořádal, převzal cenu „Žijící legenda letectví“.

Princ se uznání dočkal za své působení v armádě, kde před lety sloužil jako pilot. Manželka Meghan přítomna nebyla. Musela se údajně starat o jedno z jejich dětí, které onemocnělo.

Harry byl tak rovněž poprvé spatřen od doby, kdy jeho švagrová princezna Kate podstoupila operaci na soukromé klinice a jeho otec prostřednictvím prohlášení Buckinghamského paláce oznámil, že jej v příštím týdnu čeká operace prostaty.

Princ, jenž působil jako kopilot vrtulníku a střelec v armádě, převzal cenu od Johna Travolty, jenž je mimo jiné rovněž nadšeným pilotem. Harry se tak dostal do společnosti osobností jako Buzz Aldrin, Tom Cruise či Neil Armstrong, kteří se do „pilotní“ síně slávy dostali již před ním.

Hvězda Pomády na pódiu zavzpomínala na setkání s princovou maminkou Dianou na večeři s Ronaldem Reaganem v Bílém domě v roce 1985, kde si společně dokonce zatančili.

Travolta se údajně velkou měrou zasadil o to, aby cenu získal právě Harry, což se ovšem údajně nesetkalo s pochopením u některých vojenských pilotů, kteří se domnívají, že si ocenění Harry nezaslouží.

Reklama

Další články

Načítám