Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Opravdová muka musí aktuálně prožívat Kateřina Brožová. (56) Herečka odletěla na lednovou dovolenou do exotiky, tisíce kilometrů od domova ale zjistila, že se jí ztratil milovaný pes. Utekl přímo z kliniky.

„SOS! Prosím o pomoc, můj Džordy se ztratil v Praze Řepích. Utekl z kliniky Jaggy, když ho venčili. Prosím sdílejte, prosím hledejte. Je moc hodný, ale vyděšený. Odměna 30 000 nálezci,“ sdílela na sociální síti vyděšená herečka.

Není to tak dlouho, co se Brožová rozepsala o tom, že na tom její milovaný rhodéský ridgeback není zdravotně nejlépe. Pejskovi musela pomáhat u každého krmení a pití. „Je mu devět a má problém s jícnem, ochablé svalstvo. Děje se to prý pejskům v tomto věku,“ svěřila se herečka. „Musí jíst jen ve vzpřímené poloze a potom takto vydržet 20–30 min. Udělám pro něj cokoli, abych mu pomohla,“ nechala se slyšet Brožová, která musí být nyní strachy bez sebe, když se jí pejsek z kliniky, kam ho umístila, ztratil.

„Jak může utéct? Nehorázné pochybení,“ napsala herečce k příspěvkům o pejskovi jedna ze sledujících. „To je síla, když už ani veterině nemůžete věřit. Chudák psík v této zimě a zoufalý bez paničky, držím palce, ať se najde,“ stojí v jedné z mnoha zpráv, které herečka dostala. „Držím moc palečky a sdílím ve svém příspěvku! Určitě se brzy najde, je to krásný pejsek,“ dostala Kateřina podporu.

Reklama

Další články

Načítám