Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec David Prachař (65) není zrovna typ, který by se běžně bavil o svém soukromí. Spokojeně žije s manželkou Lindou Rybovou, s níž má dcery Josefínu a Rozárku a syna Františka. Z prvního manželství s herečkou Danou Batulkovou se narodila dcera Marianna a syn Jakub Prachař (40).

Nedávno se ale vyjádřil na téma své jediné vnučky, šestileté Mii, kterou má Jakub s Agátou Hanychovou (38). „Tak ona je rozmazlená dost, ta se nemusí rozmazlovat,“ uvedl na otázku Extra.cz, zda je rozmazlovací dědeček. „Je to taková osobnost. Myslím, že bude mít problém ve škole, protože si furt něco myslí a říká to nahlas. Takovéhle děti většinou učitelky nemají moc rády,“ vyjádřil své obavy. Mia půjde letos do první třídy.

Rozhovoru si nemohla nevšimnout Agáta. Modelka na slova bývalého tchána reagovala na sociálních sítích. „Jelikož na Miu máme střídavku, tak ji asi rozmazlujeme oba dva,“ upřesnila pro své sledující, kteří ji zahrnovali otázkami.

S Jakubem Prachařem aktuálně sice Agáta Hanychová řeší soudně změnu ve střídavé péči o Miu, ale jsou dopředu na všem dohodnutí, takže mezi nimi žádné problémy nepanují a ani nemá v úmyslu nějaké rozdmýchat. „Já si myslím, že David Prachař to řekl v legraci a stejně jsem také odpověděla,“ dodala pro Super.cz.

¨

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám