Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poslední sbohem dal herec Martin Dejdar (59) svému tatínkovi. Rozloučení s Vlastimilem Dejdarem, jehož si televizní diváci mohou pamatovat z filmu Slunce, seno, erotika, kde ztvárnil vedoucího italského družstva Zolliho, jehož Helena Růžičková oslovovala „Presidento“, proběhlo v rodinném kruhu.

„Sbohem, tati…,“ napsal si Martin Dejdar k fotkám, které z posledního rozloučení s tatínkem sdílel. Na pohřbu se sešla především nejužší rodina a přátelé, kteří hrob otce Martina Dejdara zasypali květinami.

Příležitostný herec, námořník a diplomat Vlastimil Dejdar zemřel na konci ledna ve věku 85 let. „Byla to ale jízda, těch 85 let. Nezastavil ses skoro ani na chvíli. A jsem šťastný, že kus té jízdy jsme jeli spolu,“ svěřil se smutně herec k odchodu svého tatínka.

„Myslím na vás na všechny,“ napsala Dejdarovi k fotkám z posledního rozloučení Marta Jandová. Hercův otec se před kamerou neobjevil jen v legendární trilogii Zdeňka Trošky. Na filmové plátno se vrátil, a to před dvěma lety. Ve snímku Stáří není pro sraby režiséra Tomáše Magnuska si dokonce zahrál společně nejen se synem Martinem, ale i s vnukem Matějem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám