Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Aklimatizaci po návratu z Dominikánské republiky, kde strávila několik týdnů v reality show Survivor, už má za sebou. Jediné, na co si Ornella Koktová (31) postěžovala, byl teplotní šok. „Jsem ráda, že jsem zpátky s dětmi,“ řekla Super.cz.

„Myslela jsem si, že si od mateřských povinností odpočinu, ale nakonec je velkým odpočinkem se vrátit do normálního života, protože tam je to extrém. Baví mě péct, hned jsem upekla dort, prostě jsme si užívali náš čas,“ dodala Ornella, která po vypadnutí ze soutěže musela ještě nějaký čas zůstat ukrytá v lůně rodiny.

Zvládla prý i návrat k normálnímu stravovacímu režimu. „Pepa mi sice navařil, když jsem přijela, řízečky a podobné věci, ale trošku se mi tam smrsknul žaludek a zase jsem si ho nechtěla na maximum roztáhnout,“ vysvětlovala Ornella, která chtěla při Survivoru mj. i zhubnout. „To se mi tedy povedlo nechtěně až moc,“ dodala Koktová, která se v našem videu trochu zamotala do teorie o jojo efektu.

Každopádně teď oblékne oblečení, které jí dlouho nebylo. „Svoji váhu nevím, ale jsou mi věci, které jsem nosila v roce 2017. To jsem zjistila u džínů,“ svěřila se. „A mám o čtyři centimetry méně na prsou. Většina podprsenek je mi velká a po návratu jsem podprdu ráda odhodila a Pepa byl taky spokojený. Ale dneska ji mám, jsem tady bez Pepy a asi by se mu úplně nelíbilo, kdybych se promenádovala jen s lepítky,“ prozradila na pivní párty, kam dorazila sama.

Ornella dostává díky účasti v show a zvýšenému počtu sledujících na sociálních sítích nové pracovní nabídky, vyžaduje také vyšší honoráře. „Mám naplánovaná různá foceníčka, i proto se musím krotit s tím jídlem, a ani ten raut tady nebudu pokořovat tak jako dřív,“ vrací se po letech do modelingu Koktová.

Reklama

Další články

Načítám