Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Katy Perry (39) se stala nejsledovanější celebritou na pondělním udílení cen iHeartRadio Music Awards v losangeleském Dolby Theatre. Není se čemu divit, americká popová diva nenechala nikoho na pochybách, že je aktuálně v dobré formě a že se o ni ráda podělí nejen se svým partnerem Orlandem Bloomem…

Prostoru pro představivost tentokrát zpěvačka mnoho neponechala. Většina dam by zřejmě měla problém vyrazit v podobných šatech i na pláž, ale Katy si je přes bikiny oblékla rovnou na (v tomto případě) žlutý koberec.

Model sestávající z černých bikin a dvou pruhů sítě spojených po stranách rudými mašlemi byl vskutku extravagantní už sám o sobě. O úroveň výš jej ve výstřednosti posunuly ještě špičaté kozačky nad kolena. Sexy Perry tak zřejmě změnila stylistu, jelikož vázanky a šněrovačky jsou u ní v poslední době oblíbené. Na nedávné akci Billboard Women In Music ostatně vynesla obdobně netradiční model, kde pro změnu nechala vykukovat své pozadí v tangách.

U lidí se s velkým nadšením nesetkala. Mnozí za jejím váhovým úbytkem vidí lék na cukrovku Ozempic, nadužívaný nejen celebritami, zoufalou snahu o pozornost, či dokonce podobu s Megan Fox. A co na zpěvaččin šatník říkáte vy?

Reklama

Další články

Načítám