Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ke Katy Perry (39) odjakživa patří divoké a pestrobarevné kostýmy, které nejčastěji předvádí ve svých klipech či během koncertů. Jeden takový pořádně originální kousek ovšem nyní vynesla i na akci Billboard Women In Music v Los Angeles.

Zpěvačka nezapomenutelných hitů Roar, Teenage Dream, Firework, California Gurls, I Kissed a Girl a mnoha dalších se na hudební akci dostavila v červeném kompletu složeném z korzetu a dlouhé sukně střihu mořská panna, který zdůrazňoval její útlou postavu. Překvapením pak byl pikantní detail v podobě šněrovačky nejen na zádech, ale především v oblasti pozadí, kde upoutaly pozornost i zpěvaččiny černé string kalhotky. Ve spodní části zad měla Perry rovněž netradiční otisk motýla, který vypadal, jako by vystupoval z kůže.

Maminka dcery Daisy, kterou má s hercem Orlandem Bloomem, odvážný model doplnila o černé boty na vysoké platformě a ještě vyšším podpatku a také setem perlových šperků. Výrazným prvkem pak byl i její uhlazený culík v kombinaci s krátce střiženou ofinou sčesanou na stranu. Výrazná rtěnka do barvy oblečení u Katy pochopitelně nemohla chybět.

Katy, která nedávno v pořadu Jimmy Kimmel Live přiznala, že po sedmi letech zřejmě letos končí jako porotkyně v pořadu American Idol, se aktuálně soustředí na svůj nový projekt – obrovský hudební festival v Brazílii s názvem Rock In Rio, který bude prý velkou událostí pro lidi po celém světě. Nechme se tak překvapit, jaká esa z rukávu se ještě Katy chystá vytáhnout…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám