Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dlouho očekávanou premiéru nového muzikálu Lucie Bílé (58) si nenechala ujít řada známých tváří. Do divadla v samém srdci Prahy dorazily české celebrity z nejrůznějších oblastí a vedle zpěvaček či hereček nechyběli ani sportovci a kulinářské hvězdy. Na červeném koberci byste však odvážné modely hrající barvami jen těžko hledali.

Jednu z výjimek tvořila mimo jiné Lucie Šafářová (37), která premiéru rozzářila v růžovo červeném modelu na jedno rameno. Doprovod jí dělal manžel Tomáš Plekanec (41).

Většina hostů se ale zahalila do černé. Na svou oblíbenou barvu samozřejmě vsadila hvězda muzikálu Srdeční záležitost Lucie Bílá.

Pro představení sice oblékla džínovou bundu s bílými kalhotami, ve foyer divadla se však objevila v černé. Na stejnou barvu vsadila i zpěvačka Martina Pártlová (44), která zvolila šaty v koženém stylu. Třpytivý model pro slavnostní událost zvolila herečka Iva Pazderková (44), jež sice také sáhla po tmavé, v modelu ale pak díky flitrům byla nepřehlédnutelná.

Jednoznačně nejefektivnější model oblékla Iva Sarauerová alias Ivka z MasterChefa, která se v černých šatech s přehozem přes ramena postarala o impozantní příchod. Premiéru muzikálu Srdeční záležitost si nenechal ujít ani cukrář a pekař Josef Maršálek (42), jenž je jednou z hvězd letošního StarDance. Kdo další se na premiéře v Divadle Lucie Bílé objevil, se podívejte v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám