Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slavnostní premiéru filmu Nerozlučná dvojka si nenechaly ujít české celebrity v doprovodu svých ratolestí. Na uvedení animovaného filmu na pražském Chodově tak mimo jiné nechyběl ani Václav Noid Bárta s rodinou.

Zpěvák dorazil do kina s manželkou Eliškou a pochlubili se jejich rozkošnými dcerami, Elinkou a Aničkou, které rostou jako z vody. V kině nechyběl ani čtyřnásobný otec Roman Vojtek (52). Na slavnostní uvedení filmu přišel se synem Nathanielem, kterého má s manželkou Petrou Vojtkovou, ta byla doma s jejich nejmladším Vincentem, který se narodil před pár týdny.

Na premiéře se objevil také muzikant Ondřej Brousek (43). Do kina přišel se svým synem Františkem, kterým se ve společnosti pochlubil dost možná poprvé. Nutno říct, že hudebníkův syn a vnuk Otakara Brouska mladšího podobou svého tátu nezapře.

Mezi hosty na premiéře byla také houslistka Markéta Muzikářová, která má sice tři děti, animovaný film si ale užila jako dámskou jízdu jen s dcerou Victorií. Kdo další se na uvedení snímku se svými ratolestmi objevil, se podívejte v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám